Tre spektakulære hotell i Nordvest

Nordvestlandet har mye spektakulært å by på både når det gjelder natur og matopplevelser. Her kan du lese mer om tre hotell som gir deg et opphold du sent vil glemme!

Storfjord Hotel

På Glomset i Ålesund Kommune finner du dette fantastiske hotellet som for alvor ble kjent da selveste Bill Gates valgte å legge ferien sin hit. Hotellet ligger oppe i skogen og du kan nyte utsikten mot Storfjorden. Hotellet har en avslappende atmosfære og her kan du virkelig finne roen.

Hotellet har egen Spa avdeling hvor du kan bestille behandling. Avdelingen har også badstue. Om du ønsker å gå ut er det to boblebad og dusj.

Storfjord Hotel er eid av reiselivsselskapet 62°NORD og de kan tilby et stort tilbud av aktiviteter. Hva med lokalmatsafari på en gård like ved, eller en kajakktur på Storfjorden? Ønsker du virkelig en opplevelse utenom det vanlige kan du booke en helikoptertur eller leie en av hotellets Porscher for å utforske nærområdet på egenhånd.

Hotellets restaurant tilbyr god mat fra lokale råvarer og de har blant annet et bredt utvalg av oster som det etter hvert har blitt mange kvalitetsprodusenter av på Vestlandet.

Angvik Gamle Handelssted

Når vi er inne på ost, Kraftkar fra Tingvollost er ofte omtalt som verdens beste ost. Den lages i Torjulvågen i Tingvoll på Nordmøre, og det er ikke langt herfra vi finner Angvik Gamle Handelssted. Som navnet tilsier ligger hotellet i Angvika, like ved Tingvollfjorden i Gjemnes kommune. Man må gjennom noen kronglete veier for å komme hit, og som det som regel er med disse type hotell er det ikke noe du tilfeldigvis kjører forbi, men opplevelsen du får når du kommer hit kan virkelig anbefales! Et personale som møter deg med et smil og du opplever både i forkant og underveis å bli prioritert om du har spørsmål eller trenger hjelp.

Rommene kommer i forskjellige størrelser og standarder, alt etter hvor mye du ønsker å betale, men ingen av rommene bør skuffe deg. Åpne vinduet, slapp av og hør bølgene fra Tingvollfjorden slå inn mot brygga.

I restauranten kan du få servert frokost, lunsj og middag. Fokus på lokal mat og kvalitet er prioritert og vi kan ikke si noe annet enn at dette er en matopplevelse.

Badehuset SPA er et intimt og flott anlegg hvor du finner badebasseng og badstue, du kan også bestille SPA behandling her. Et must når du besøker badehuset er å ta en dukkert i sjøen utenfor, så kan du gå inn å ta en varm dusj og badstue etterpå.

Juvet Landskapshotell

Juvet ligger i Valldal på Sunnmøre, ca 90 minutters kjøring fra Ålesund. Dette er ikke langt fra Trollstigen eller Geiranger, så et besøk her kan kombineres med flere spektakulære severdigheter. På Juvet ligger rommene tett på skogen og elva. Det finnes sju landskapsrom med glassvegger slik at du føler deg i ett med naturen og landskapet utenfor, i de to fuglehusene kommer du høyt opp, og rommene er ganske små, men har alt du trenger for et avslappende opphold. Det siste rommet, skrivarstova er på 70 kvm og kan romme fire personer.

Juvet har også Badehus som inneholder dampsauna, badestamp, stillerom, dusj og kjøkkenkrok.